Slaapgidsen
One Two Dream
Slaapcoach voor baby's en peuters

Slaapgids: Een goede voorbereiding scheelt de helft.

Nog even en je kunt je kindje in je armen houden. Zeker bij je eerste kindje heb je waarschijnlijk geen idee wat te verwachten. Zo gek. Een kind krijgen is 1 van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er gaat zo veel veranderen. En toch is er geen enkele cursus, opleiding, boek of wat dan ook dat je echt kan voorbereiden op hoe het voelt. Wat het met je gaat doen. En vooral hoe je er op gaat reageren. Ik hoop van harte dat je je snel (wat is snel overigens, take your time) weer ‘jezelf’ voelt. Dat je gewend raakt aan alle veranderingen en dat het steeds vaker ‘oké’ voelt.

Kun je dan helemaal niets doen?

O zeker wel. Deze gids van One Two Dream geeft je handvatten en praktische informatie omtrent de start van je kindje. Ik neem je vast mee in de wondere wereld van slaap en andere dingen die op je af komen bij een newborn. Ik geef je handvatten (en een steuntje in de rug) zodat ook de dagen waarop het allemaal lijkt tegen te zitten en je het niet meer weet, er toch ook licht is. Ook als je het even niet meer weet, gewoon wat twijfels hebt of simpelweg wat richting nodig hebt is deze gids je “go-to”. Ik geef je ook handige tips & trics mee.

Bonus:

Een praktische en vooral realistische uitzetlijst!

Als leuke bonus vind je ook een handige, praktische en vooral realistische uitzetlijst. Want geloof mij maar dat er méér dan genoeg dingen op mijn uitzetlijst stonden waarvan ik dacht “…”. Zoals een “warmwaterbordje” of een “afvoerslangset”. Ik vond het vooral hele leuke woorden voor een potje galgje of scrabble. Maar als new mommie to be kunnen dat soort lijsten best overweldigend zijn. 

Uiteraard is deze gids ook nog steeds reuze handig als je al 1 kindje hebt en in verwachting bent van een tweede of derde kindje. Geen enkel kind is hetzelfde en dat geldt voor baby’s net zo. Dus kijk je terug op je kraamtijd van je eerste en weet je misschien niet alles meer. Of denk je; nou sommige dingen zijn me zo tegen gevallen en dat wil ik graag anders doen. Of ben je er achter gekomen dat slaap toch een dingetje is geworden voor jullie en wil je dat nu anders aanpakken? Ook dan is deze gids zeker een waardevolle toevoeging.

 

Bekijk ook mijn andere slaapgids: van 0 tot 6 maanden.

Uiteraard is het verboden om deze slaapgids door te verkopen en/of te verspreiden. Doe je dit toch ben ik helaas genoodzaakt om hiervoor boetes in rekening te brengen.

Bestel nu voor 9,95

Investeer in een stressvrije start voor jou en je baby. Binnen enkele klikken te bestellen.

Navigeer