Kinderslaapcoach voor baby's en peuters - OneTwoDream.nl
One Two Dream
Algemene voorwaarden
Slaapcoach voor baby's en peuters

Aansprakelijkheid

Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ben dus geen therapeut, arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog, ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

Betalingstermijn

Wanneer wij samen een passend consult hebben uitgekozen stuur ik een e-mail met daarin de bevestiging wat je hebt gekozen, wanneer we starten. Ook ontvang je van mij de factuur met de betalingstermijn en de formulieren die nodig zijn voor het consult. Ook stuur ik je alle relevante voorwaarden toe die niet op de website staan. Deze moeten ook voor akkoord gegeven worden. Zodra ik de formulieren ingevuld retour heb gekregen én de factuur is voldaan, ga ik echter pas aan het werk.

Garantie

Ik werk met een liefdevolle methode om kindjes te helpen een beter slaapritme, meer rust en slaap te krijgen. Het kan echter voorkomen dat het vooraf opgegeven gewenste resultaat niet gehaald wordt. Ik kan geen garantie op succes geven. Er zijn te veel verschillende variabelen die van invloed zijn op het gewenste resultaat geeft (denk aan fysieke ongemakken bij het kind, ziekte, uitvoering en naleving van het plan door ouders). Op resultaten worden geen garanties gegeven en ik ben hiervoor niet aansprakelijk. Dit neemt niet weg dat de methode goed is, ik hier volledig achter sta en er al voldoende bewijs is van de werking van deze methode.

Annuleringsvoorwaarden en verzetten afspraak

Binnen 48 uur na betaling kunt u het slaapconsult nog annuleren, uiteraard alleen als er nog geen contact is geweest om inhoudelijk dingen te bespreken en ook alleen als ik nog niet ben begonnen met het uitwerken van het slaapplan. Na 48 uur is restitutie niet meer mogelijk, een (telefonische) afspraak verzetten uiteraard wel.

Een (telefonische) afspraak verzetten is altijd kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, binnen 24 uur brengt dit kosten met zich mee omdat ik anders andere ouders had kunnen helpen met dit plekje in mijn agenda.

Ik heb altijd de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag terug.
 
Ik probeer altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt het niet en dan bied ik je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

Webshop

Na de aanschaf van een e-book uit de webshop wordt er na enkele dagen een extra mail verstuurd met een verzoek tot review. Door het e-book aan te schaffen ga je hiermee akkoord.

Er vindt bij e-books geen restitutie plaats.

One Two Dream
Populierenlaan 19
5492 EJ Sint Oedenrode
info@onetwodream.nl

Navigeer