Coaching
One Two Dream
Slaapcoach voor baby's en peuters

Persoonlijk slaapplan

Wil je graag samen aan de slag? Omdat je het bijvoorbeeld fijn vindt een persoonlijke handleiding te hebben. Een duidelijk stappenplan waar je op terug kan vallen die echt is toegespitst op jullie en je kindje. Of merk je dat er waarschijnlijk meer aan de hand is dan alleen wat problemen op het gebied van slaap? Bijvoorbeeld omdat je kindje wel heel veel huilt. Of omdat je baby onrustig is tijdens of na voedingen. Of niet op een bepaalde manier lijkt te willen liggen.

Dan is het Persoonlijk Slaapplan (met of zonder coaching) iets voor jou. Samen gaan we kijken waar de pijnpunten zitten. In een uitgebreide intake ga ik dieper in op alle factoren die spelen. Ik ben namelijk van mening dat als er fysieke ongemakken zijn je hoog en laag kunt springen maar het slapen nooit een succes zal worden en alleen maar voor meer frustratie gaat zorgen. Als we alles in kaart hebben gebracht gaan we stap voor stap aan de slag. Niets overhaasten en niets wat niet goed voelt.

Kies je voor het Persoonlijk Slaapplan krijg je na ontvangst van de betaling een uitgebreid intakeformulier toegestuurd. Je vult deze in zodat ik echt een compleet beeld krijgt van de hele situatie. Ook zaken rondom de geboorte komen aan bod zodat we zeker weten dat we niets overslaan. Het is belangrijk dat je hier ook echt de tijd voor neemt.  Daarnaast ga je 2 a 3 dagen bij houden wat het ritme is. Dit alles stuur je weer terug en dan ga ik aan de slag met de analyse.

Je ontvangt daarna het Persoonlijk Slaapplan van zeker 20 a4 met daarin de analyse met betrekking tot de oorzaken van het slechte slapen. Uiteraard krijg je ook uitleg hoe je dit kan gaan verbeteren en vervolgens een stappenplan waarin je  aan de hand wordt genomen wat je kan doen op welk moment. En wat het moment is om door te gaan naar de volgende stap. Na ontvangst van het persoonlijke stappenplan hebben we nog even kort contact om eventuele vragen of onduidelijkheden te bespreken en gaan jullie aan de slag.

Kies je voor het Persoonlijk Slaaplan zonder coaching hebben we daarna in principe geen contact meer om de voortgang te bespreken. Wil je dit later alsnog kun je dat uiteraard nog bij boeken.

Kies je meteen voor het Persoonlijk Slaapplan met coaching dan hebben we na het eerste gesprek nog maximaal 3 contactmomenten van 30 minuten. Daarin gaan we in gesprek over hoe het gaat, of aanpassingen nodig zijn of je ergens tegenaan loopt. We kijken samen wat goed gaat en waar nog wat ondersteuning misschien nodig is. Daarnaast krijg je maximaal 3 keer de mogelijkheid om via WhatsApp contact op te nemen. Dat zijn contacten van zo’n 15 minuten.

 

Mogelijkheden en prijzen

Slaaptips ontvangen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Waarom One Two Dream als slaapcoach?

Tegenwoordig zijn er heel veel slaapcoaches te vinden. Is de ene slaapcoach beter dan de andere? Ik denk dat het ook voor een groot deel afhankelijk is van persoonlijke voorkeur. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Is de ene weg dan per definitie beter? Naar mijn mening niet. 

Het is vooral belangrijk dat jij op zoek gaat naar de weg die bij jou past. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Het is niet handig om het dan onnodig ingewikkeld te maken. En als voor jou iets goed voelt zal je ook beter in staat zijn om toe te passen en vol te houden. Dat zal de sleutel tot succes zijn. 

Bij One Two Dream heb je verschillende mogelijkheden. Wat je in ieder geval vindt is een gepassioneerde moeder die met je mee denkt. Daarna is de keuze aan jou of je graag samen aan de slag gaat of liever zelfstandig van start gaat. 

Ik help je graag!

Vul onderstaand formulier in en kies welke optie je graag zou willen. Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Ik help je graag!

Vul onderstaand formulier in en kies welke optie je graag zou willen. Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Navigeer