Stel mij je vraag, zodat ik jou en je kindje weer nachtrust kan geven!

Ben je moe van de slapeloze nachten met je kleintje? 

Vertel me waar je tegen aanloopt. Zodra ik jouw situatie ken, geef ik jou mijn beste advies. Als ik je niet kan helpen laat ik het je ook weten.

Samen werken we aan een plan dat past bij jouw gezinssituatie, waardoor jullie beiden beter kunnen slapen.

Meer weten? Vul het formulier in met je vraag. Ik help je graag!

Ervaringen van andere ouders

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere ouders? Lees hun verhalen in de reviews hieronder. Ontdek hoe zij het slaapadvies en de persoonlijke begeleiding hebben ervaren en hoe dit hun gezinsleven heeft verbeterd. Deze ervaringen geven je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten.

Margot van der Palen
Margot van der Palen
2023-12-28
We zijn bij Heleen terecht gekomen omdat onze jongste dochter weinig talent voor slapen leek te hebben. Samen met Heleen hebben we naar een meer passend ritme toe kunnen werken en hebben we mooie stappen kunnen zetten. We hebben niet helemaal bereikt wat we het liefst zouden willen maar we hebben fijne tips meegekregen voor de toekomst en leren ook steeds beter accepteren dat onze vroege vogel nou eenmaal geen uitslaper is. Heleen is prettig om mee samen te werken, ze denkt mee, past aan en kijkt echt naar wat voor ons en onze kindjes belangrijk is. Bedankt!
Ellen Dekkers-van Brummelen
Ellen Dekkers-van Brummelen
2023-10-07
Ook voor kleine slaapissues kun je bij Heleen terecht! Onze dochter had niet echt een slaapprobleem, maar was wel iedere ochtend vroeg wakker (tussen 5 en 6 uur), en dat werd steeds vroeger. Met wat handige, eenvoudig toepasbare tips van Heleen hebben we dit al binnen een paar dagen recht kunnen trekken. Nu wordt onze dochter meestal tegen 7 uur wakker, en dat voelt voor ons én voor haar een stuk fijner. Heleen, bedankt voor je 'kleine' praktische tips, die hebben hier een groot verschil gemaakt!
natasja dorsman
natasja dorsman
2023-09-11
Wij hebben de slaapgids (0-6 maanden) gelezen en zijn heel blij met de tips die erin staan. Het fijne aan deze gids is dat je eerst uitleg krijgt over de termen zodat je weet wat je doet en waarom als je met de slaaptips aan de slag gaat.
Iris Jansen
Iris Jansen
2023-09-08
Heleen geeft eerlijke, uitgebreide en vooral ook heldere adviezen waar je echt mee aan de slag kunt. Naast de praktische tips/adviezen voelde ik me ook erg gesteund door haar begrip en luisterend oor. Heleen weet waar ze het over heeft. Een aanrader dus!
Masja Felicia
Masja Felicia
2023-08-10
De slaapgids van 0-6 maanden is heel duidelijk geschreven. Heeft ons inzicht gegeven in wat normaal is voor ons kleintje qua slapen en ons op weg geholpen. Fijn overzicht van wat wel en niet handig is in welke fase qua de baby in slaap helpen.
Iris Antonissen
Iris Antonissen
2023-08-02
Dankzij Heleen hebben we voorspelbare dagen en heerlijke nachten! Na veel slapeloze nachten, gaf Heleen dé tips die voor een doorslaper zorgde.
Soraya V
Soraya V
2023-08-02
Fijne slaapgids om te lezen met duidelijk uitleg! Heeft zeker wat vragen beantwoord en in ons geval voornamelijk het gedeelte over 'hazenslaapjes'

Hi, ik ben Heleen. Slaapcoach voor baby's en peuters en mama van drie!

Als mama van drie kindjes heb ik mogen ervaren hoe groot de spagaat soms is waarin je je als ouder bevindt. Want het zijn nogal wat ballen die je hoog moet houden. En ik weet hoe fijn het is om dan houvast te hebben. Een plan waar je gewoon voor kan gaan. 

Helaas zijn kinderen iets minder van het vast omlijnd plan (en groot gelijk hebben ze ). Ik heb aan de lijve mogen ervaren hoe frustrerend het is als je in je hoofd precies weet hoe je dag gaat verlopen maar door het mislukken van een slaapje de hele dag ineens overhoop gehaald lijkt te worden. Of hoe lang de dag lijkt te voelen als je na een miserabele nacht opstaat en naast je bed staat te wankelen van het slaaptekort.

Samen zetten we de eerste stap naar een betere nachtrust. 

Kinderslaapcoach voor baby's en peuters - OneTwoDream.nl

Een goede nachtrust dankzij de Droomritme methode

Heb je als jonge ouder moeite om je baby of peuter goed te laten slapen? Maak kennis met de Droomritme Methode, een aanpak die speciaal is ontwikkeld om de slaappatronen van jonge kinderen te verbeteren. Deze methode helpt jou en je kind aan een betere nachtrust.

De sleutel tot succes met de Droomritme Methode ligt in het begrijpen van het natuurlijke slaapritme van je kind. Het draait niet alleen om de lengte van de slaap, maar ook om de kwaliteit. Ik help je bij het opzetten van een rustgevende slaapomgeving en een consistent slaapschema, afgestemd op de behoeften van jouw kind.

Ik weet dat elk kind uniek is. Daarom pas ik de methode persoonlijk aan voor jouw situatie. Samen leren we de signalen van je kind te herkennen en hierop in te spelen, wat leidt tot rustigere nachten en een gelukkiger gezinsleven.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Nieuwsgierig hoe de Droomritme Methode jou kan helpen? Vertel me waar je nu tegen aan loopt? Via whatsapp, email of via een videocall verkennen we samen de slaapuitdagingen van je kind en hoe mijn aanpak een oplossing kan bieden. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een rustiger en gelukkiger gezinsleven.

Navigeer